Academia de Poliție. Godină, decizie șoc după un eșec răsunător

După ce s-a făcut de râs dând de cinci ori admiterea la Academia de Poliție fără succes, Marian Godină a luat o decizie șoc.

Polițistul s-a lăsat păgubaș! Nu mai vrea să audă de Academia de Poliție! Cel puțin nu anul acesta... Jurnaliștii de la Știridiaspora.ro scriu că l-au contactat și Marian Godină le-a spus că renunță. A zis că fiind ocupat cu nunta, nu a mai avut timp să se pregătească.

"Anul ăsta am fost cu nunta... n-am avut timp de nimic. Poate la anul", a spus Marian Godină conform sursei citate.

Amuzant este că doar anul acesta a fost ocupat cu nunta și nu s-a putut pregăti, dar în ceilalți cinci ani? S-o fi însurat și anii trecuți, dar încă nu am aflat. Marian Godină, anul trecut, a găsit țap ispășitor și a zis că din cauza unor probleme organizatorice nu a reușit să treacă examenul de admitere la Academia de Poliție, nu din cauză că nu s-a pregătit suficient.

"Văd că mulți au înțeles că dau vina pe alții pentru propriul eșec. Eu îmi asum în totalitate greșelile, sunt convins că am picat examenul din cauza mea, dar îmi mențin afirmația că organizarea examenului a fost defectuoasă. Grile greșite, corectări, recorectări, pasări de vinovății etc. Circ. Anii viitori aceste lucruri nu trebuie să se mai întâmple, mai ales că și anul trecut a fost la fel însă nimeni nu a făcut nimic în acest sens. E normal să fiu dezamăgit, în primul rând de mine. Asta pentru că nu m-am dus la examen la ghici, ci pentru că am muncit. Se pare că atât am putut. Felicitări tuturor celor admiși!", a scris Marian Godină anul trecut.

Oricum ar fi, polițistul se pune la adăpost de un nou eșec. Anul acesta nu vom mai vedea știri despre el cum iese înfrânt de la examen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel