Acțiunile protestatarilor, pierderi uriașe pentru țară. Situație limită

Critici dure împotriva protestatariulor, a căror măsuri riscă să aducă un grav prejudiciu economic, dar și de imagine țării.

Într-un articol publicat de The Independent, publicația britanică critică dur valul de proteste împotriva lui Donald Trump.

Vizita lui Trump în Franța de Ziua Națională, lunga întrevedere cu Macron, care înainte de începerea festivităților l-a dus la Turnul Eiffel, dar și la morântul lui Napoleon, este catalogată de The Independent o ”rușine” pentru Marea Britanie.

Jurnaliștii britanici critică dur persoanele care sunt ”hotărâte să distrugă legăturile cu SUA - în numele tuturor celorlalți”. The Independent amintește și de zvonurile apărute săptămâna trecută în media, potrivit cărora Donald Trump ar urma să facă o vizită în Marea Britanie. Imediat mii de britanici au protestat pe Facebook împotriva vizitei lui Trump în Regatul Unit, amenințând cu cel mai mare val de proteste din istoria Regatului.

Drept urmare, Casa Albă a amânat vizita lui Trump pentru 2018. Președintele american evită să viziteze Marea Britanie în condițiile în care există riscul unor asemenea proteste. Iar acest aspect a fost imediat speculat de Emmanuel Macron.

Valurile de proteste împotriva lui Trump din Marea Britanie pică cum nu se poate mai rău pentru Regatul Unit din punct de vedere economic. În condițiile în care Marea Britanie se confruntă cu Brexit-ul, relația cu SUA devine vitală din punct de vedere economic, iar îndepărtarea lui Trump nu este benefică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel