Acțiunea Ballroom. Controale la societăți ce dețin spații pentru nunți

Agenția Națională de Administrare Fiscală, prin structurile antifraudă, a inițiat acțiunea "Ballroom", efectuând controale operative la societăți care dețin spații cu destinație principală de organizare evenimente, precum nunți, simpozioane.

În perioada 30 iunie - 4 iulie 2017, au fost verificați 227 de contribuabili, fiind aplicate 108 sancțiuni contravenționale principale (95 amenzi și 13 avertismente), valoarea totală a amenzilor fiind de 636.441 lei și s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite și bunuri în valoare totală de 31.134 lei, din care sume (numerar) în valoare de 2.344 lei, venituri ilicite în valoare de 28.740 lei și bunuri în valoare de 50 lei.

De asemenea, s-a dispus suspendarea activității a cinci contribuabili, din care patru suspendări pentru nedotare cu aparate de marcat electronice fiscale — AMEF.

"Principalul obiectiv de control a vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor încasate din închirierea spațiului unde se desfășoară evenimentul și/sau prestările de servicii conexe (catering, servire băuturi, program artistic, DJ etc.)", se precizează într-un comunicat.

Reprezentanții ANAF spun că acțiunea va continua.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel