Acțiune de amploare: Unde au descins peste 100 de polițiști

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui au efectuat, duminică dimineață, 80 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de furt de energie electrică. Prejudiciu cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la o valoare de aproximativ 400.000 de lei.

Peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în colaborare cu reprezentanţi ai unei companii de distribuţie a energiei electrice, au efectuat 80 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bârlad, a comunelor arondate şi pe raza oraşului Murgeni.

„Activitatea vizează peste 40 de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a energiei electrice livrate ori modificarea fără drept a componentelor instalaţiilor energetice privind energia electrică și gazele naturale. Prejudiciu cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la o valoare de 400.000 de lei”, a precizat Loredana David, responsabil cu mass-media în cadrul IPJ Vaslui, conform adevarul.ro.

Citește și: Percheziții la societatea de salubrizare Urban, într-un dosar cu prejudiciu estimat la 23 de milioane de euro

La acţiune au participat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad şi a secţiilor de poliţie rurală arondate Poliţiilor municipiului Bârlad şi oraşului Murgeni, precum şi poliţişti de la structurile de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalişti, luptători ai serviciului pentru acţiuni speciale şi jandarmi.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate a Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel