Absolvenţii din toată ţara sunt aşteptaţi vineri la Bursa locurilor de muncă

bursa locurilor de munca
bursa locurilor de munca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează, vineri, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, ce se va desfăşura la nivelul tuturor agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, respectiv 86 agenţii locale şi puncte de lucru.

Potrivit ANOFM, până la această dată, au fost contactaţi 14.280 de agenţi economici, din care şi-au anunţat participarea 1.031 de agenţi economici.

Cele mai multe oferte sunt în Bucureşti, Dâmboviţa, Iaşi, Arad şi Timiş.

Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de muncă puse la dispoziţie sunt: fabricare articolelor de îmbrăcăminte, activităţi de asigurări, reasigurări şi ale fondurilor de pensii, comerţ cu amănuntul, construcţii de clădiri, activităţi de investigaţie şi protecţie, activităţi de servicii.

Angajatorii caută absolvenţi fără studii superioare cu precădere în următoarele meserii: confecţioner asamblor articole textile, operator confecţioner îmbrăcăminte, agent asigurări, agent pază, agent vânzări, figuranţi film, zidar, dulgher.

Principalele meserii ce se regăsesc în ofertele angajatorilor pentru absolvenţii de studii superioare sunt: agenţi asigurări, consilier vânzări, inspector asigurări, manager, consultant financiar şi economist, ingineri în diferite ramuri de activitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel