ABERAȚIE. Mircea Badea s-a lovit de o situație revoltătoare: PROSTULE!

Mircea Badea a povestit o situație de care s-a lovit și care l-a determinat să se revolte.

"Eu mă ocup, zilele astea, cu faptul că statul, ca să fie de acord ca un părinte să nu-l ducă pe copil la şase ani, ci la şapte ani la şcoală, că aşa crede el că e mai bine, zice nu! "Trebuie să te duci după ce te consiliază". Adică încearcă să te răzgândească printr-o consiliere. Apoi, te trimite la un doctor, dacă nu te laşi "răzgândit" şi doctorul trebuie să scrie pe o foaie că acel copil - copilul tău - este INAPT pentru a merge la şase ani la şcoală. Poate că e apt, dar poate că eu ca părinte sunt un adept al expresiei celor şapte ani de acasă. Nu înseamnă că al meu copil este inapt.

"Nu ai dreptul tu să decizi, prostule!"

Poate cred că este mai bine să nu înceapă şcoala la şase ani, ci la şapte ani, că de-aia sunt eu tatăl. Şi statul zice: "Nu ai dreptul tu să decizi, prostule! Mai întâi încerc să te răzgândesc şi, dacă eşti atât de prost şi nu înţelegi de vorbă bună, te duci tu la un doctor să scrie pe o foaie că fii-tu e inapt. Şi te duci apoi cu foaia pe care scrie că respectivul copil e inapt - de parcă zici că vorbim despre armata obligatorie, când ne recrutau cu forţa şi unii se declarau inapt.

Apoi, o comisie se întrunește şi se uită inclusiv la hârtia de la domnul doctor şi se uită aşa şi zice: "Hmm, se respinge". Sau "se aprobă". Dar comisia... Deci părintele devine, în această societate modernă, plină de progresism şi de adepţi ai schimbării, un furnizor de servicii, de întreţinere. Un plătitor de facturi şi restul... să se ocupe specialiştii", a spus Mircea Badea, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel