Aberant! Polițiștii au blocat ambulanța trei ore

Situația scandaloasă a fost înregistrată, duminică seara, în localitatea clujeană Nima.

Daca in casa zacea trupul neinsufletit al unui barbat in varsta de 43 de ani, in fata ei au fost nevoiti sa astepte frig mama si sora victimei, alte rude, precum si personalul medical, relateaza someseanul.ro.

Ambulanta a sosit la fata locului la ora 19:44, la scurt timp dupa apelul inregistrat la 112, insa nimeni nu a fost lasat sa intre in locuinta pana la 22:30, cand si-au facut aparitia politistii.

Telefonic, politistii au cerut ca nimeni sa nu patrunda in casa, cu toate ca rudele luasera deja cu asalt domiciliul victimei spargand usa, disperate ca omul nu mai daduse un semn de viata de mai multe zile. Barbatul avea probleme cu bautura si locuia singur, iar duminica rudele l-au gasit dezbracat si plin de rani, in mijlocul casei intoarse cu susul in jos.

Echipajul de pe ambulanta a sunat de 3 ori la dispecerat cerand sosirea mai grabnica a oamenilor legii si subliniind faptul ca sunt tinuti pe loc, desi ar putea fi trimisi sa rezolve cazuri mult mai grave. De fiecare data s-au lovit de protocol: suspectand ca a avut loc o crima, politistii au interzis intrarea oricui. Dar nici n-au venit decat mult mai tarziu. Dupa trei ore si pe timp de noapte, mai prinde criminalul daca poti...

Insa nici echipajul medical nu se poate plange ca a stat degeaba. Mamei celui decedat i s-a facut rau. A suferit un atac de panica si o criza de hipertensiune, fiind urcata in ambulanta, unde i s-a acordat tratamentul necesar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel