A violat o bătrână timp de trei ore, dar și-a cumpărat libertatea

Atacată și violată timp de trei ore în seara zilei de 12 aprilie, cazul femeii în vârstă de 72 de ani a alertat autoritățile din Suceava. Autorul nu va mai fi însă tras la răspundere.

Răsturnare de situație în cazul violului comis la Vicovu de Jos, în care victimă a fost o bătrână în vârstă de 72 de ani, aflată singură în propria casă, informează Antena 3.

Deși a fost violată timp de trei ore, victima a ajuns la un acord de împăcare cu violatorul pentru a-și retrage plângerea, în schimbul sumei de 2.000 de euro.

Legislația penală permite posibilitarea împăcării dintre părți, inclusiv în cazurile de viol, încurajând cazurile de recidivă.

Scena violului

În seara zilei de 12 aprilie, agresorul a deșurubat becut din camera prin care a intrat, pentru a nu putea fi recunoscut. Timp de mai bine de trei ore, bărbatul a amenințat-o cu moartea pe bătrână în timp ce își duce la îndeplinire poftele animalice.

Într-un moment de neatenție, femeia a reușit să-și alerteze vecinii și le-a cerut ajutorul. Pentru a nu fi observat de către săteni, bărbatul a fugit pe calea ferată, însă și-a lăsat hainele și telefonul mobil în casa victimei.

A doua zi dimineaţă, vicoveanul a fost reţinut 24 de ore, fiind ulterior arestat de judecători, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Deși procurorii pregăteau trimiterea lui în judecată, procesul penal va înceta, agresorul urmând să fie eliberat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel