A UIMIT publicul de la "Românii au Talent". Povestea brazilianului îndrăgostit de România. "Brazilia nu e cum credeți"

Un concurent a uimit publicul de la "Românii au Talent", atât prin povestea lui emoționantă, cât și prin talentul pe care-l are. 

Marcelo Santana Souza este brazilianul în vârstă de 34 de ani care a venit în România în urmă cu zece luni și s-a îndrăgostit iremediabil. Deși se află de atât de puțin timp în România, vorbește limba română la perfecție, datorită colegilor de muncă. Acum, el are un singur vis, acela de a-și aduce fiul în România, pentru o viață mai sigură. 

Iată povestea lui Marcelo

"Am familia în Brazilia, am un băiat de 14 ani care locuiește acolo cu sora mea. Eu locuiesc aici pentru băiatul meu și vreau să-l aduc în România. Sunt foarte fericit aici, e o țară foarte sigură și liniștită, diferită de țara mea care e periculoasă. Aici în România toată lumea zice că Brazilia e o țară frumoasă. Da, e frumoasă, dar e periculoasă.

Se moare, mulți copiii mor din cauza drogurilor și a traficanților de droguri care stau aproape de școli. Când am fost copil am suferit foarte mult, pentru că mama mea a murit foarte devreme și mi-a fost foarte greu. Fratele și sora mea au avut grijă de mine. Cel mai important pentru mine e să-mi aduc băiatul aici. Sunt cel mai fericit băiat din România", a spus Marcelo Santana Souza înainte de a intra pe scenă. 

Uimiți de numărul bărbatului, cei patru jurați i-au oferit patru de "DA".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel