A treia seară de manifestații: Protest cu peste 10.000 de oameni în Piața Universității - UPDATE

Piaţa Universităţii este joi, pentru a treia seară, gazda unui amplu protest împotriva clasei politice. Manifestanții care s-au adunat începând cu ora 18:00 în zonă au blocat bulevardul Bălcescu. Pentru început, a fost vorba despre aproximativ 1.000 de oameni, dar, la fel ca serile trecute, în doar o oră numărul acestora a ajuns la circa 10.000, și continuă să crească odată cu trecerea timpului.

UPDATE: - ora 20:13 - A fost blocat și bulevardul Elisabeta, după ce aproximativ 1.000 de studenți din Regie și-au făcut apariția în Piața Universității.

- ora 19:10 -  Incident între protestatari la Universitate, din cauza unui mesaj anti-Iohannis

Un incident izolat are loc în Piața Universității între mai mulți protestatari. Totul a pornit de la un bărbat care a afișat o pancartă cu un mesaj prin care îi cerea demisia președintelui Klaus Iohannis. Acesta a fost dezaprobat imediat de oamenii din jurul său. După câteva momente, a renunțat la pancarta sa și a fost înconjurat de mai mulți jandarmi.

--------------------------

Știrea inițială: 

Manifestanţii care au blocat bulevardul Bălcescu strigă ”Corupţia ucide!”, ”Parlament penal, marş la tribunal!”, iar unii dintre ei agită steaguri tricolore.

Protestatarii s-au adunat pentru a treia seară la rând în centrul Capitalei, manifestații similare fiind anunţate şi în alte oraşe ale ţării, după ce revolta din stradă, generată de tragedia din Clubul Colectiv, a dus marți la demisia Guvernului Victor Ponta și a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel