Urmărește emisiunea live


A primit DOI ANI de închisoare cu suspendare pentru 100 de lei puși în dosarul de pensionare

foto dcnews
foto dcnews

Un bărbat din județul Alba, care a pus 100 de lei în dosarul de pensionare depus la Casa de Pensii Alba, a fost condamnat pentru dare de mită. 

Bărbatul a dat acei 100 de lei funcționarei care a primit dosarul de pensionare, care a sesizat încercarea de dare de mită. Bărbatul a fost apoi filat audio-video și prins în flagrant în timp ce primea banii înapoi. 

Este vorba despre un bărbat de 60 de ani, din Câmpeni, care a ajuns în această situație la sfaturile unui prieten, care i-a spus că astfel dosarul de pensionare va fi soluționat mai repede. 

La aproape doi ani de la filaj, judecătorii Tribunalului Alba, pentru o mită de 100 de lei, l-au condamnat pe bărbat la 2 ani de închisoare cu suspendare și 60 de zile de muncă în folosul comunității, conform alba24.ro. De asemenea, au confiscat bancnota de 100 de lei și l-au obligat să plătească 1000 de lei cu titlul cheltuieli de judecată.

Decizia judecătorilor din 26 ianuarie 2021 a fost atacată de bărbat, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia, unde magistrații vor da o decizie definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel