A preferat să arunce casa în aer decât să o dea băncii

explozie-cluj
explozie-cluj

A lăsat intenţionat gazul deschis. O femeie şi-a aruncat casa în aer, ca să nu îi fie luată de bancă. Ea urma să fie evacuată din apartament

Margareta Jula şi-a cedat de bună voie, în 2007, apartamentul din Floreşti (Cluj) unor prieteni foarte buni, printr-un contract de vânzare-cumpărare. Aceștia aveau nevoie de un bun cu care să gireze un credit la bancă. Maregareta Jula susţine că toată tranzacţia a fost una fictivă, pentru ca familia Petrea să poată lua creditul din bancă, dar apoi "prietenii" femeii nu au mai recunoscut acest lucru. Alexandrina Petrea şi soţul ei ar fi luat un credit, dar nu au mai plătit ratele, astfel că Margareta Jula urma să fie evacuată.

„Atentat” bine pus la punct

În noaptea de luni spre marţi, femeia a desfăcut racordul de la conducta de gaz şi a aprins o candelă, după care s-a dus la mănăstire ca să se roage. Expolozia la blocul de pe strada Gheorghe Doja, din Floreşti, s-a produs în jurul orei 2 noaptea. 16 apartamente au fost avariate, al femeii şi al vecinei sale fiind distruse în mare parte. Peretele despărţitor a fost spulberat, dar nimeni nu a fost rănit, vecinii de apartament nefiind acasă. Surse judiciare susţin că Margareta Jula şi-a planificat foarte bine "atentatul" pentru a nu fi răniţi. Ea a fost reţinută miercuri, 3 iulie, fiind apoi arestată pentru 29 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel