A plecat din arestul la domiciliu pentru a participa la petrecerea burlacilor

Pexels
Pexels

Un bărbat din Buzău și-a părăsit domiciliul unde efectua măsura arestului pentru a participa la o petrecere. 

Un buzoian de 28 de ani a părăsit arestul la domiciliu pentru a chefui. Acesta a plecat duminică, 15 august, din locuința de unde nu avea voi să iasă, iar polițiștii care au venit să îl caute nu au putut decât să constate că arestatul nu mai era acasă, scrie Știri de Buzău.

„În noaptea de 15 spre 16 august, un echipaj al Secţiei de poliţie rurală Pogoanele, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu, a mers să verifice un bărbat în vârstă de 28 de ani, din C.A.Rosetti, aflat în executarea măsurii arestului la domiciliu. Întrucât la momentul controlului, bărbatul nu se afla la domiciliu, oamenii legii au demarat de îndată activităţi de căutare în vederea depistării persoanei în cauză. Ulterior, bărbatul a fost localizat în apropierea casei”, a transmis IPJ Buzău, conform cotidianului local de știri. 

S-a întors acasă sărind gardul

Petrecărețul a fost prins de polițiști, când s-a întors acasă, la miezul nopții. 

„Mai precis, bărbatul a fost prins de polițiștii când se întorcea la miezul nopții de la o petrecere a burlacilor, organizată de un amic la un local din sat. În drumul său spre locul distracției, tânărul a traversat mai multe curți, sărind gardurile dintre gospodării. La fel a procedat și la întoarcere, însă a nimerit în mâinile polițiștilor chiar după escaladarea ultimului gard, cel al propriei gospodării. Tânărul de 28 de ani este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a avea carnet de conducere.

În cauză, poliţiştii buzoieni au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Faţă de tânăr s-a luat, pe bază de ordonanţă, măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore. Luni, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunerea de sesizare a instanţei pentru a dispune cu privire la măsura preventivă”, se mai arată în comunicat. 

Dezbrăcat la volan, voia să ajungă la mare

"Suflu tare? Voiam să ajung la Constanța."- 1.61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestea sunt o parte a replicilor unui bărbat care, noaptea trecută, în jurul orei 00:00, conducea haotic un autoturism pe străzile localității Târgșoru Vechi, din județul Prahova. Întrucât autoturismul a pătruns pe contrasens fiind pe punctul de a intra în coliziune cu mai multe autovehicule care circulau regulamentar, unul dintre participanții la trafic a sesizat Poliția prin apel 112.

Pe tronsonul de drum indicat s-au deplasat de urgență colegii noștri din cadrul Biroului Rutier Ploiești, ocazie cu care au reușit interceptarea și oprirea autoturismului în cauză la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 49 de ani, care emana o puternică halenă alcoolică, neavând energia necesară de a comunica în mod coerent cu polițiștii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel