A născut gemeni la două spitale diferite

Caz fără precedent la Sibiu: O femeie în vârstă de 36 de ani din comuna sibiană Brădeni a născut gemeni la două spitale,unul prin naştere naturală, la o unitate medicală din Agnita, iar celălalt, prin cezariană, la Maternitatea din Sibiu.

"O pacientă în vârstă de 36 de ani a născut gemeni, primul prin naştere naturală, la Spitalul Orăşenesc din Agnita. Este vorba de o fetiţă de 1,5 kilograme, iar băieţelul a fost născut prin cezariană, având 2,5 kilograme, la Maternitatea din Sibiu", a declarat, vineri, Decebal Todăriţă, purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Decizia de a trimite femeia la Maternitatea din Sibiu a fost luată de medicii de la Agnita. Surse medicale au declarat ca băiețelul avea o poziție nefirească la naștere, fapt ce ii punea viața în pericol atât lui, cât si mamei.

Decebal Todăriţă a precizat că atât starea femeii, cât şi a celor doi bebeluşi este stabilă, însă dată fiind greutatea copiilor, ei au nevoie să mai stea câteva zile internaţi la ATI - Neonatologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel