A murit soția lui Alexandru Arșinel, Marilena / foto

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Marilena, soția lui Alexandru Arșinel, s-a stins din viață la 9 luni de la moartea acestuia.

Fiul lui Alexandru Arșinel, Cristian, a anunțat pe Facebook decesul mamei sale, Marilena, la 9 luni după moartea actorului Alexandru Arșinel.

„Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA”, a scris Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Arșinel, calomniat în timpul vieții! Bulai: Nu ne surprinde, nu aveau treabă cu actorul, ci cu un personaj public. Stai să vezi când moare Iliescu

Alexandru Arșinel a murit în septembrie 2022

Atorul Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani, în septembrie 2022. Anunțul a fost  făcut de conducerea Spitalului Universitar de Urgență București.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București, și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis Spitalul Universitar de Urgență București.

Mesajul lui Dan Negru pentru Alexadru Arșinel

După decesul marelui actor, Dan Negru a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.

”Generația lui Arșinel, Stela, Piersic au construit golden age-ul televiziunii în România. Eu le datorez porecla "regele audiențelor" pentru că am fost "ușierul" lor în multe showuri. În ultimii 25 de ani nu țin minte vreun format tv în care să nu-i fi avut invitați. "Shiny-Floor" se numesc showurile de divertisment elegante, cu lumini, costume, strălucire. Ele există în toată lumea și televiziunile mondiale au crescut generații noi de artiști care le duc mai departe. Noi n-am reușit asta! Televiziunea e mai mult decât reality-uri cu ispite, bucătari, șopârle și talk-showuri. Pe astea le găsești în online. Televiziunea e și poveste strălucitoare. Arșinel, Stela, Dichiseanu făceau parte din lumea strălucitoare a televiziunii... Într-un astfel de show am avut ambiția să adun în jurul lui Arșinel zeci de vedete. De acolo e fotografia asta. Noi, toți, acordându-i respect în timpul vieții! Noi, cei rămași, crezând ca mai avem mult timp. N-avem...” a scris Dan Negru pe Facebook (vezi imaginea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel