Urmărește emisiunea live


A murit profesorul Ion Traian Ștefănescu

A murit prof. univ. dr. Traian Ștefănescu (03.04.1942 - 13.03.2020). Acesta a fost un mare jurist care și-a dedicat viața carierei didactice și cercetării în domeniul dreptului muncii. A primit numeroase premii și a fost de nenumărate ori omagiat pentru contribuțiile importante făcute în dreptul muncii și în general pe scena dreptului românesc.

Președintele Uniunii Juriștilor din România, avocatul Ioan Chelaru l-a caracterizat pe profesor și a vorbit despre viața acestuia: „Absolvent ca șef de promoție al Facultății de Drept a Universității din București (promoția 1965) și doctor în drept (din anul 1979), cadru didactic al Facultății de Drept din cadrul Universității din București (1965-1989), al Departamentului de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice (1994-2011) și cadru didactic asociat – Universitatea 'Nicolae Titulescu' si Universitatea 'Titu Maiorescu', București (1994-2011) precum și conducător de doctorat în cadrul Academiei de Studii Economice, specializarea Dreptul muncii (1999-2015), profesorul universitar doctor Ion Traian Ștefănescu a fost un titan al dreptului muncii.

Uniunea Juriștilor din România i-a onorat munca în domeniul dreptului muncii acordându-i premiul special în anul 2017 pentru lucrarea 'Codul muncii și Legea dialogului social. Comentarii și explicații' și premiul Mircea Manoilescu al UJR în anul 1997. Ultima întalnire cu domnul Ion Traian Stefanescu a fost una cu adevarat emoționantă și specială pentru Uniunea Juriștilor din România, acesta oferind o alocuțiune cu totul deosebită în calitate de invitat special al Premiilor Științifice ale UJR din decembrie 2019. 

Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel