A murit profesorul de drept Emil Molcuţ - video

A murit profesorul de drept Emil Molcuţ
A murit profesorul de drept Emil Molcuţ

Miercuri, 10 martie 2021, a murit profesorul Emil Molcuț, profesor titular al Facultății de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu”, autor a numeroase cărţi şi materiale de studii, în special de Drept roman şi Istoria statului şi dreptului român.

Profesor univ. dr. Emil Molcuţ a început activitatea didactică în anul 1961, în cadrul Universităţii din Bucureşti, având funcţia de preparator universitar. A parcurs apoi toate treptele universitare, obţinând titlul de profesor universitar doctor în anul 1992.

A fost titular al Facultății de Drept din cadrul Universităţii „Titu Maiorescu” şi asociat în cadrul Catedrei de ştiinţe penale şi drept public al Facultății de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu, contribuind la dezvoltarea teoretică a conceptelor, instituţiilor şi fundamentelor dreptului roman.

Domnul profesor Emil Molcuţ a publicat peste 30 de cărţi, monografii, materiale de studii, 24 de articole publicate în reviste cu ISBN şi a participat la 40 de conferinţe interne, scrie juridice.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel