A murit o victimă de la Colectiv pentru care Gigi Becali a dat 70.000 de euro

Unul dintre tineri răniți în incendiul de la Colectiv, care a decedat sâmbătă dimineaţa la Spitalul de Arşi, este chitaristul Daniel Ciobanu, omul pentru care Gigi Becali a oferit 70.000 euro pentru transferul în străinătate.

Rudele lui Daniel Ciobanu au acuzat autorităţile zilele trecute că viaţa lui Daniel este în pericol din cauza condiţiilor precare din spital.

„Un medic de aici ne-a spus că toţi aceşti oameni care sunt aici vor muri toţi din cauza septicemiei. Toţi, absolut. Pentru că în acest spital şi în niciun spital din România nu există condiţii", susține o rudă.

După aproape o săptămână de aşteptare tensionată, rudele şi prietenii lui Daniel Ciobanu au răbufnit vineri la Spitalul de Arşi din Capitală. Ei au reproşat personalului medical că nu le oferă suficiente informaţii, ba mai mult, că nu le-ar acorda pacienţilor îngrijirea necesară.

Reacţia familiei vine după anularea transferării pacientului într-un spital din Israel. Medicii români s-au apărat, însă, şi au spus că transferul a fost blocat de medicii din Tel Aviv, care au considerat că starea pacientului e încă mult prea gravă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel