A MURIT Liviu Iancu. DOLIU în presa din România. Ultimul mesaj al jurnalistului, scris cu câteva ore ÎNAINTE

Este doliu în presa din România. A murit jurnalistul Liviu Iancu.

Liviu Iancu, jurnalist la publicația economică Profit.ro, s-a stins din viață.

Ziaristul a suferit un infarct în cursul zilei de ieri.

Liviu Iancu lucra în presă de peste 20 de ani, iar de-a lungul timpului a lucrat în special pe jurnalism economic și de turism, în redacții precum Mediafax, Național, Business Magazin, Capital și Profit.

Pe lângă activitatea din presă, a semnat și volumul "Xanax", carte în care se regăsesc experiențele personale și profesionale. În urmă cu câțiva ani, Liviu Iancu a fost operat la inimă și i s-a montat un stimulator cardiac, iar întreaga experiență a povestit-o în cartea pe care a scris-o.

Ultimul text al jurnalistului. L-a scris cu câteva ore înainte să moară

"De când cu Covidu', am tot evitat frizerii. M-am tuns singur, cu mașina câinilor, pentru că am ajuns la vârsta la care nu mă pasionează prea tare cum arăt și, din câte am constatat pe străzi, nici persoanele de sex opus nu se arată interesate de aspectul ăsta. M-am tuns singur sau m-a tuns Raluca, de fiecare dată pe chelie, și n-am simțit nicio secundă lipsa frizerului.

Acum mi-a crescut puțin părul și parcă n-aș fi vrut să mă chelesc din nou. Pe la tâmple, însă, aveam ceva smocuri mai mari, ca profesorii de pe la generală și liceu ori ca setterii mei atunci când sunt netunși pe urechi. Aseară, într-un puseu de cochetărie, am decis că e vremea să mă tund. Raluca se uita captivată la un film, așa că m-am apucat singur de treabă. Am luat mașina, m-am dus în baie și mi-am tras două dungi prin spatele urechilor, cât să îndepărtez zorzoanele alea de cadru didactic. Din față, în oglindă, părea că tunsoarea e ok. M-am dus la Raluca, dar la lumina televizorului și cu ochii în ecran, n-a văzut mare lucru și, când am întrebat-o cum îmi stă, mi-a zis mai mult ca să scape de mine:- Interesant...M-am culcat și de dimineață m-am trezit înaintea ei, pentru că aveam ceva treabă la Târgoviște. M-a văzut și soră-mea. Mi-a dat roată și a emis următoarea părere:- Ce să zic... Pare că te-ai tuns intenționat așa...Apoi am plecat și am intrat într-o benzinărie și tipele de-acolo au început să-și dea coate și să râdă. M-am uitat în oglinda de la baie și nu era nimic aiurea. Dar ieșit afară, mi-a venit ideea să-mi fac o poză din lateral cu telefonul și am văzut cruda realitate: capul meu, din spate, arăta ca spinarea unui dihor ori, cum mi-a zis un prieten care a văzut poza, ca zona pubiană a unei femei păroase de pe vremuri, de la țară.Toată ziua am umblat doar cu un fes în cap, pe care, înainte să plec la mall, l-am uitat în mașină. Cum am intrat în mall, Raluca a mers la primul salon și m-a programat ca pe copii, dar aveau liber abia peste o jumătate de oră.

Am umblat o vreme prin magazine cu gluga de la pulover în cap, dar în final m-am încălzit și am dat-o jos.Când am intrat în salon, smerit, dar fără glugă, frizerul m-a întrebat din prima:- Cine v-a făcut asta? Un coleg de la alt salon, soția sau chiar dvs.?- Eu, cu mașina câinelui.Tipul mi-a povestit că nu sunt primul caz de genul ăsta și că a văzut mulți în pandemie care au încercat fie să se tundă singuri, fie s-au lăsat pe mâinile copiilor, soției, amantei sau soacrei.- Îi vedeam de cum intrau rușinați, pentru că aveau șepci sau fesuri pe cap. V-am ochit și pe dumneavoastră din prima, dar m-a uimit că n-aveți șapcă. M-am și gândit: "Ăsta chiar are tupeu!"", a scris Liviu Iancu, pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel