A murit la 108 ani, după 4 recorduri mondiale de vârstă

Un pensionar din Marea Britanie care a stabilit patru recorduri de vârstă după ce a împlinit 104 ani a murit la vârsta de 108 ani. 

Un pensionar din Marea Britanie devenit celebru pentru faptele sale curajoase înscrise în Guinness World Records a murit la vârsta de 108 ani, a anunţat familia sa, citată luni de Press Association, scrie Agerpres. 

Jack Reynolds din Derbyshire a stabilit recorduri mondiale în scopuri caritabile cu ocazia fiecărei aniversări începând de la vârsta de 104.

Una dintre fiicele lui Reynolds a declarat ca tatăl său planificase să încerce să stabilească un nou record anul acesta, cu ocazia împlinirii a 108 ani.

S-a simțit rău în urma unei căderi

El a murit sâmbătă după-amiaza, după ce s-a simţit rău în urma unei căderi suferită în luna decembrie a anului trecut, a spus Jayne Goodwin, în vârsta de 59 de ani.

"Va fi cea mai mare lipsă din viaţa mea. Va rămâne doar un mare gol, dar şi-a lăsat în urmă moştenirea", a declarat Goodwin adăugând că persoanele care i-au adus un ultim omagiu lui Jack Reynolds au băut whisky în cinstea lui. "Toată strada tocmai i-a adus un omagiu. Au fost artificii, s-a cântat şi totul a fost atât de drăguţ", a spus ea.

La vârsta de 102 ani, Reynolds a fost cea mai vârstnică persoană care a luat parte la provocarea "găleţii cu gheaţă" în scopul strângerii de fonduri pentru cercetarea bolii progresive de neuron motor.

Primul record mondial 

Primul său record mondial l-a stabilit la împlinirea a 104 ani, când a devenit cea mai vârstnică persoană din lume care s-a tatuat.

La aniversarea a 105 ani pensionarul a devenit cea mai vârstnică persoană care s-a dat într-un rollercoaster, iar anul următor a doborât pentru a treia oară un record mondial Guinness, după ce s-a dat cu tiroliana, tentativă difuzată în direct la emisiunea "Good Morning Britain" de la postul ITV.

Ultimul său record l-a stabilit anul trecut, când a devenit cea mai vârstnică persoană care a apărut ca figurant într-un serial TV, telenovela britanică "Hollyoaks".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel