Un tânăr a murit, dar și-a salvat familia. Era tată de doar câteva luni. Mama băiatului, mesaj dureros

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Un bărbat a murit pentru a-și salva familia de la moarte. Acesta s-a pus în fața mașinii, în care se aflau rudele sale, pentru ca aceasta să nu ajungă într-o prăpastie.

Accidentul a avut loc pe un drum de țară, în localitatea Cetăţele, judeţul Maramureş, scrie Adevărul. Bărbatul a oprit mașina, dar a uitat să tragă frâna de mână. Mașina a început să plece la vale, iar pentru a nu intra în prăpastie bărbatul s-a pus în fața sa. Din păcate a fost răpus de puterea mașinii și a fost strivit. 

În cele din urmă mașina s-a oprit, familia bărbatului a fost salvată, dar el a decedat în ciuda eforturilor depuse de medicii sosiți la fața locului. 

Tânărul avea 30 de ani și era din Baia Mare. În mașină se afla soția și copilul său, dar și soacra acestuia. Devastată de durere, mama acestuia a postat un mesaj emoţionant pe pagina sa de socializare.

„Unde te-ai dus tu dragu' mamei şi m-ai lăsat cu inima ruptă în două. M-ai lăsat cu sufletul îndurerat. Vino înapoi la mama ta şi la familia ta. Mama te aşteaptă!!!", a scris femeia.

Polițiștii au deschis o anchetă 

„Ieri, 21 august, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că o persoană a rămas încarcerată sub un autoturism, pe raza localităţii Cetăţele. Poliţiştii din Şişeşti s-au deplasat de urgenţă la locul indicat, împreună cu un echipaj SMURD care, din păcate, a constatat decesul persoanei. Poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 30 ani, din Baia Mare, care a fost transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel