A murit fostul soț al Ralucăi Moianu! Avea doar 50 de ani!

Veste tristă pentru Raluca Moianu! Fostul său soț, Mario Ancuța, comentator EuroSport specializat în snooker și medic dentist, a decedat la doar 50 de ani din cauza unei boli necruțătoare.

  

Ancuța se lupta pentru viața sa, fiind diagnosticat, se pare, cu cancer. A fost operat la un spital din Cluj Napoca, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Potrivit Click.ro, Marius Ancuța s-a aflat în prim plan atunci când a îndeplinit funcția de prezentator la gala de la București la care a participat cunoscutul jucător de snooker Ronnie O' Sullivan. El a fost căsătorit vreme de 15 ani cu Raluca Moianu, alături de care are o fată, de 13 ani, pe nume Mara. Raluca Moianu și Marius Ancuța au divorțat în anul 2013.

(oar_w460)

Anunțul morții fostului soț al Ralucăi Moianu a fost postat de EuroSport România pe pagina de Facebook. „In această pagină ne-am împărtăsit bucuria sau supărarea când sportul sau favoriții noștri ne-au atins sentimentele. Astăzi, însă, pagina aceasta incearcă să transmită tristețea care a cuprins întreaga echipa Eurosport. Marius ‘Mario’ Ancuța, omul care ne-a dezvăluit ce inseamnă snooker-ul, un sport necunoscut pe atunci în România, a încetat din viață. Noi, toți colegii, și sperăm că și voi, prietenii noștri, ne vom aduce aminte de clipele minunate trăite împreună și suntem alături de Raluca, Mara și de familia îndurerată, în aceste clipe de încercare. Mario, să-ți găsești liniștea, poate la o discuție amicală cu Paul Hunter!“-Noli Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România.

Dan Negru este una dintre vedetele care l-au cunoscut pe fostul soț al Ralucăi Moianu și care acum este nostalgic și regretă moartea lui Mario Ancuța. 

“M-a convins să-mi iau postav verde și nu roșu vorbindu-mi cu pasiune despre asta vreo câteva ore...Mario Anca a fost cel mai bun comentator de snooker din România din toate timpurile. A jucat și apoi a comentat snooker la tv pe când televiziunea nu avea ochi decât pentru fotbal. A murit azi la nici 50 ani...”, a postat ieri Dan Negru, pe contul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel