A murit cel care a dat viaţă serialului "Dallas"

The Score Premiere
The Score Premiere

Lee Rich, producătorul celebrului serial american "Dallas", s-a stins din viaţă la 93 de ani. Acesta a murit de cancer pulmonar în casa sa din Los Angeles.

Lee Rich şi-a început cariera în publicitate şi a cofondat în 1969 compania de producţie Lorimar. Printre succesele sale, se numără serialele "Dallas", "The Waltons", "The Blue Knight", "Eight Is Enough", "Flamingo Road", dar şi filmul de televiziune"Sybil" (1976).

Rich a fost "un gigant al industriei TV, care a creat unele dintre cele mai reprezentative seriale din istorie şi a influenţat publicuri din întreaga lume", a apreciat directorul executiv CBS Leslie Moonves.

Lee Rich a fost de asemenea elogiat de alţi colegi de breaslă, printre care şi Earl Hamner Jr., creatorul serialului "The Waltons", pentru producţia căruia Rich a câştigat un Emmy în 1973. "A avut viziunea şi şi-a asumat riscuri pentru a face un serial despre oameni săraci care trăiau în timpul Marii crize economice. (...) În mod normal, nu este genul de idee pe care să o adopte un producător", a spus Hamner.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel