A MURIT Călin Gheorghe. Detaliul SFÂȘIETOR dezvăluit de prieteni. "De NECREZUT. N-a mai APUCAT"

A murit unul dintre cei mai buni oameni de radio. Prietenii și colegii au postat mesaje de-a dreptul sfâșietoare. Iată detaliul cutremurător dezvăluit. 

Călin Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de Radio din România, a cărui voce a răsunat la PRO FM, Europa FM și Radio Guerrilla, a murit ieri, în mare, la Corbu, după ce i s-a făcut rău. 

Detaliul sfâșietor dezvăluit de un prieten

Colegii de breaslă sunt în stare de șoc și au postat pe rețelele de socializare mesaje sfâșietoare. Un detaliu de-a dreptul cutremurător a ieșit însă în evidență și asta pentru că omul de Radio, Călin Gheorghe, a murit exact în locul în care își dorea să îmbătrânească. 

„Călin Gheorghe se afla cu rulota la mare, la Corbu. Ieri-dimineaţă, a intrat în apă şi dus a fost. Infarct. A murit în locul unde i-ar fi plăcut să îmbătrînească. N-a mai apucat. A fost un om bun şi blînd, cu o voce gravă, al cărei timbru a ajuns acum pe o carte poştală pe care cineva a expediat-o mult prea devreme dincolo. Drum lin, Călin!“, a scirs Iulian Tănase.

"A fost cel mai greu program din experienţă mea de radio"

"Am primit vestea ca un ciocan cu doar câteva minute înainte să încep emisiunea la Europa FM. A fost cel mai greu program din experienţă mea de radio. Călin a fost un om despre care nu există decât gânduri bune şi amintiri plăcute. Urma să petrecem împreună un weekend la casa lui de la munte şi ne tot chinuiam să găsim o seară liberă pentru amândoi că să bem o bere undeva. Bucuria pe care am simţit-o în februarie, când am aflat că intră în echipă Europa FM, a fost una uriaşă. Nu am cunoscut un om mai blând decât Călin Gheorghe“, a scris Petru Stratulat, colegul său. 

„S-a stins cea mai Voce! S-a dus şi cel mai zâmbet. Este de necrezut. Drum bun, Calin Gheorghe!“, „Drum lin, VOCE! Călin, a fost o onoare!“, „Călin Gheorghe. Mulţumesc pentru tot!“, au fost comentariile lăsate de alți colegi ai acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel