A murit al doilea angajat Petromidia transferat în Germania

Pexels
Pexels

Cel de-al doilea angajat rănit în explozia de la Petromidia și transferat în Germania a murit. 

Al doilea angajat al Rompetrol Rafinare care a fost rănit în explozia de la Petromidia şi transferat la o unitate medicală specializată din Germania a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical, a informat compania duminică, conform Agerpres. 

"Toată susţinerea noastră merge către familia colegului decedat", au transmis reprezentanţii Rompetrol Rafinare.

Celălalt rănit în explozia de la Petromidia şi care, de asemenea, a fost transferat în Germania şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de marţi, 13 iulie. Cei doi răniţi au fost transferaţi în Germania, la Offenbach, pe 5 iulie.

Vezi și: Unul dintre răniții de la Petromidia transferați în Germania a murit

Transferați în Germania

Doi dintre angajații răniți în explozie au fost transferați în Germania. Primul deces a survenit pe 13 iulie. Rompetrol a anunțat, marți, 13 iulie, că în cursul zilei, unul din cei doi angajați transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața.                                                            

„Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate. Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat”, au transmis reprezentanții companiei.           

Explozia a avut loc în data de 2 iulie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite, două dintre ele fiind transferate, în 5 iulie, cu arsrui grave, de la Spitalul Floreasca din Capitală, la o clinică din Germania, cu un avion militar, transmite Mediafax.                          

„Cu sprijinul autorităților și în acord cu dorința familiilor, compania depune, în continuare, toate eforturile pentru transferul rapid al celor doi colegi internați la Spitalul Clinic de Urgență „Floreasca” către o clinică de specialitate din străinătate.                            

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel