A luat parolele în mormânt. Lovitură pe piața de criptomonede

Clienții unei  firme de criptomonede nu sunt în măsură să acceseze fonduri de 190 milioane de dolari.

Gerald Cotten, fondatorul de 30 de ani al QuadrigaCX, a murit din cauza complicațiilor bolii Crohn de care suferea, potrivit Sky News, citând-o pe soția acestuia, Jennifer Robertson. Cotten a decedat în decembrie în timp ce călătorea în India pentru a deschide un orfelinat.

Referindu-se la o declarație scrisă de Robertson în timp ce ea a depus o cerere de protecție a creditelor, Sky News afirmă că Cotten a avut "o singură responsabilitate pentru manipularea fondurilor și a monedelor".

Aproximativ 190 de milioane de dolari în criptomonede și bani tradiționali se presupune că se află într-un "depozit înghețat", cu cheia digitală deținută de Cotten. În timp ce Robertson are laptopul lui Cotten, ea nu cunoaște parolele soțului său și chiar un expert în securitate nu a reușit să treacă de criptarea dispozitivului.

Protecție bancară

Într-o declarație publicată pe site-ul său web pe 31 ianuarie, QuadrigaCX a declarat că a solicitat protecția creditorilor în cadrul Curții Supreme din Nova Scotia "pentru a ne permite să abordăm problemele financiare semnificative care ne-au afectat capacitatea de a servi clienții noștri".

"În ultimele săptămâni, am lucrat intens pentru a aborda problemele noastre legate de lichiditate, printre care încercarea de a localiza și a asigura rezervele noastre foarte semnificative de criptomonede, ținute în așa jumitele 'portofele reci', și care sunt necesare pentru a compensa soldurile de criptomonede ale clienților, și, în același timp, instituția financiară să accepte documentele bancare care urmează să fie transferate la noi ", a adăugat compania în declarația sa. ”Din păcate, aceste eforturi nu au avut succes."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel