VIDEO A lovit în somn schimbătorul, iar mașina a pornit spre lac. Șoferul a sărit înainte să se scufunde

Foto: ISU Argeș
Foto: ISU Argeș

Accident mai puțin obișnuit într-o localitate din județul Argeș. Un bărbat au scăpat cu viață după ce a sărit dintr-o mașină. 

În jurul orei 06:30 pompierii de la Punctul de Lucru Stolnici, județul Argeș, au fost solicitați să intervină pentru extragerea unui autoturism care a intrat într-un lac din localitatea Stolnici.

Totul a pornit după ce o persoană aflată în autoturism a atins accidental, în somn, schimbătorul de viteze și mașina a luat-o spre lac. Din fericire, bprbatul aflat în mașină s-a trezit la timp și a sărit din autoturism în timp ce acesta se îndrepta spre lac.

Persoana se afla la pescuit alături de mai mulți prieteni. 

Salvatorii au intrat în apa adâncă și au reușit să lege mașina cu un furtun din dotarea autospecialei de intervenție, iar cu ajutorul unui buldoexcavator de la SVSU Stolnici au adus autoturismul la mal.

Polițiștii cercetează acum împrejurările în care s-a produs incidentul. 

Accident grav pe Autostrada A1, în județul Sibiu 

ISU Sibiu a intervenit pe autostrada A1, la ieșirea înspre localitatea Veștem, cu un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, ca urmare a faptului că un autoturism a intrat într-un parapet. 

Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, cetățean străin, a avut nevoie de intervenția pentru descarcerare și a primit îngrijiri medicale la fața locului. Pacientul a fost transportat la Spitalul Județean din Sibiu, fiind evaluat cu politraumatisme și suspiciune fractură membru inferior.

Polițiștii au deschis o anchetă în urma acestui accident și continuă cercetările. 

Trafic îngreunat pe mai multe artere rutiere

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră  se circulă în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri și izolat sub 50 de metri pe mai multe artere rutiere din județele Harghita (DN 12, DN 13A), Cluj (DN 1C), Bistrița-Năsăud (DN 17) și Sălaj (DN 1C).

”Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenția la volan, să mărească distanţa faţă de vehiculele din față şi să folosească luminile din dotarea autovehiculelor în mod corespunzător”, au anunțat polițiștii. 

IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DIN ARGEȘ: 

Sursa video: ISU Argeș

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel