A început RĂZBOIUL între protestatarii din Piața Victoriei vs. Universității. ACUZAȚII între tabere

E ziua marilor proteste sâmbătă, 19 septembrie, în București: va fi o mișcare de stradă în Piața Victoriei și una în Piața Universității.

Sâmbătă, la ora 17:00, în Piața Victoriei, mii de români sunt așteptați cu mașinile sau pe jos, cu steaguri tricolore, la un protest în care vor fi anunțate 10 revendicări, a transmis George Simion, președintele AUR.

Iulian Capsali, publicistul cunoscut pentru discursul său radical pe teme precum familia tradițională, vaccinurile "nocive" sau Covid-19, atacă protestul din Piața Victoriei. El va fi prezent, în schimb, la protestul din Piața Universității pentru a-și exprima dezacordul în ceea ce privește purtatul măștii de către elevi la școală.

”Ieșim în stradă astăzi pentru ca acest experiment dement, de resetare a valorilor primare ale libertății, să înceteze. Deschiderea școlilor este o acțiune de propagandă electorală, care să justifice alegerile locale pentru care, în disperare, vor să permită inclusiv accesul persoanelor cu febră în secțiile de votare din școli.

Modul scelerat în care sunt tratați copiii la școală, tot acest angrenaj al fricii, dezgustul pe care l-au sădit copiilor pentru școală, mizeria pe care o respiră 6-7 ore cu botnița împuțită la gură țintuiți în băncile cu "pepsiglas", cu geamurile închise, fără să aibă voie să se ridice din bănci în timpul pauzei, să-și mănânce sandvișul, au transformat școala într-un coșmar penitenciar în care se face reeducarea globalistă!

DACĂ NU PROTESTAȚI, SUNTEȚI VINOVAȚI DE ABANDONAREA ȘI DISTRUGEREA COPIILOR ÎN EXPERIMENTUL TOTALITAR PE CARE NICI MĂCAR COMUNIȘTII NU L-AU PUTUT CONCEPE!

APĂRAȚI-VĂ COPIII!

#PiațaUniversității


#Ora16

Cine nu poate veni în București, să protesteze în orașul de reședință sau într-un oraș mai mare din apropiere.

PS Atenție, în Piața Victoriei este un miting electoral gândit de securiști ca să rupă din protestatari. Protestul anti-totalitar este în Piața Universității”, a transmis Iulian Capsali.

De asemenea, vă prezentăm câteva revendicări imediate ale protestatarilor din Piața Victoriei, 19 septembrie 2020, ora 17:00:

Desfășurarea procesului de învățământ în școli, nu în sistem online, cu asigurarea condițiilor de igienă impuse de pandemie. Toaletele și apa curentă nu trebuie să lipsească din nicio școală.





Anchetarea achizițiilor publice făcute în pandemia de SARS-CoV-2 și, după caz, recuperarea prejudiciilor acolo unde acestea s-au realizat cu încălcarea legii (obținerea de foloase necuvenite, achiziția de mărfuri neconforme, infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, mită, trafic de influență etc.).


Renunțarea la măsurile derogatorii de la obligațiile prevăzute în Convenția Europeană a Drepturilor Omului și restabilirea dreptului la libertatea întrunirilor și adunărilor publice, fără îngrădire.


Asigurarea accesului imediat la medicamente vitale pentru populație (precum Euthyrox sau tratamentele necesare bolnavilor de cancer și de alte boli grave) prin punerea sub control militar a achizițiilor necesare și a modului de distribuire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel