A început, deja, să se aglomereze DN1, pe Valea Prahovei

Aglomerație pe Valea Prahovei. IGPR recomandă folosirea rutelor alternative   /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Aglomerație pe Valea Prahovei. IGPR recomandă folosirea rutelor alternative / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Trafic intens pe Valea Prahovei. Se circulă în coloană în stațiunile de munte.

Traficul este intens joi seara pe DN1 Ploiești-Brașov și se circulă în coloană în stațiunile de munte. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de urcare către zona montană a DN 1 Ploiești – Brașov.

Se circulă în coloană pe raza stațiunilor montane Poiana Țapului, Bușteni, Azuga, până la limita cu stațiunea Predeal. Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei. Pentru evitarea aglomerației, poate fi folosită ruta alternativă: Ploiești - Cheia - DN 1A – Brașov și retur, susțin polițiștii.

Alte ştiri din trafic:

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Focșani-Râmnicu-Sărat, kilimetrul 161+600 de metri, la ieșire din localitatea Dumbrăveni, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier  între o autocisternă, încărcată cu benzină, și o autoutilitară. Coliziunea s-a soldat cu rănirea ușoară a două persoane din autoutilitară. Nu sunt scurgeri de combustibil, nici pericol de explozie, însă traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția echipajelor specializate.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

***

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții de aglomerație pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Deva-Arad, la nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, formându-se coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, din cauza capacităţii reduse de preluare pe DN 68A Margina-Coșevița a fluxului mare de autovehicule de pe autostradă.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel