A început calvarul şoferilor pe Valea Prahovei şi pe A2

Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei
Imagine cu rol ilustrativ, aglomerație pe Valea Prahovei

Poliţiştii informează că pe DN 1, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de mers către munte.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, în stațiunile montane de pe Valea Prahovei, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de mers către munte, formându-se coloane de autoturisme în Comarnic, pe tronsonul kilometric 105 - 107, precum și între Bușteni și Predeal. De asemenea, în zona localității Comarnic plouă intens, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

Și pe Autostrada A2 București — Constanța valorile de trafic au început să crească, însă momentan nu sunt formate ambuteiaje, se circulă fără probleme majore.Pe DN7, în stațiunile de pe Valea Oltului, traficul se desfășoară în condiții normale, valori mai ridicate înregistrându-se doar în zona localității Tălmaciu, județul Sibiu, pe sensul de mers Tălmaciu — Râmnicu Vâlcea.

În final, pe Autostrăzile A1 București — Pitești, A3 București — Ploiești și A4 Ovidiu — Agigea nu sunt probleme de fluență, nici evenimente rutiere care să impună restricții de circulație, iar valorile de trafic sunt în limitele normale.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție sporită și viteză redusă, să nu efectueze depășiri riscante, să se asigure la fiecare schimbare a direcției de mers și să adopte permanent o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicați în producerea de accidente rutiere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel