EXCLUSIV  A fost REVELION în Sectorul 6, duminică, la ora 00.00. Oamenii, plini de NERVI! ”Asta se întâmplă în blocurile comuniste! Condiții mizerabile demne de secolul trecut”

A fost ”Revelion” în noaptea de duminică spre luni, fix la ora 00.00.

Fix la ora 00.00 după nu mai puțin de șapte zile, locuitorii din mai multe cartiere din Sectorul 6 au putut să facă baie cu apă caldă fără să-și mai încălzească oale întregi de apă la aragaz.

USR ne-a promis că, la o zi după câștigarea alegerilor locale, vom avea apă caldă. Ba din contră. A fost pentru prima dată, după câteva săptămâni, când lipsa apei calde a durat fix șapte zile. Oamenii au așteptat miezul nopții, ca la Revelion, să facă baie pentru că, din moment în moment, va fi oprită din nou. Iar oamenii vor fi nevoiți să tragă iar de fiare prin casă. Mă rog, de oale.

Situația din Sectorul 6 nu este singulară. Așa s-a întâmplat și în Sectorul 1 unde ”a ieșit” primar Clotilde Armand.

Mai mulți cititori DC News ne-au scris pe adresa redacției despre problema apei calde:

”Buna ziua, nu stiu de ce nu scrie nimeni despre "avariile" si functionarea sub parametri in ceea ce priveste livrarea apei calde. Probabil nu este de interes faptul ca o parte considerabila din sectorul 1 nu are apa calda de o saptamana. Concret, pe bulevardul Ion MIhalache nu avem apa calda de 1 saptamana, curge rece. La CMTEB nu raspunde nimeni (vezi foto), la sectia care se ocupa de livrarea in secotrul 1 nimeni, anunturile de functionare sub parametri sunt prelungite din 10 in 10 ore sau din 6 in 6 ore (ceea ce demonstreaza ca nu stiu nici ei ce sa faca sau sunt imbecili)”, a scris o locuitoare din Sectorul 1.

1. -imagine fara descriere- (thumbnail-1_60125400.jpeg)

Un alt locuitor din Sectorul 6 ne-a scris:

”Vă scriu în această dimineață să vă anunț că, după fix o săptămână, la ora 00.00, am reușit să fac baie ca un cetățean normal, în România anului 2020. Toată săptămâna m-am spălat așa cum se spală oamenii în multe sate din țară: la lighean după ce am încălzit zeci de oale de apă la aragaz. Dar eu stau în București unde USR ne-a promis apă caldă. Duminica trecută s-a întâmplat la fel: la ora 00.00 a dat apa caldă. Duminica aceasta tot la 00.00. Am așteptat apa caldă cum aștepți Anul Nou.

Problema este alta: că pe site-ul CMTEB.ro eram anunțați că apa caldă va veni sâmbătă la ora 10.00. Și am dat ca prostul drumul la apa caldă, timp de vreo oră, în speranța că se va încălzi, așa cum eram anunțat pe site. Și am mai încercat așa, din oră în oră, câte zece minute. Eu voi plăti, la finalul lunii, apa caldă, pentru testele pe care le-am făcut, deși curgea, evident, rece ca gheața. După o vreme, am intrat iar pe site-ul CMTEB.ro unde eram anunțați că ”funcționarea este sub parametri”, în traducere: a venit apa caldă, dar este rece. Și așa am așteptat până la ora 00.00. Este pandemie. Le-aș dori celor care ne cer să ne spălăm pe mâini să încerce și ei să se spele cu apa asta rece ca gheața, să vadă cum e. Hai ce pe mâini mai e cum mai e, dar simțim că ne pică dinții de cât de rece curge! Eu voi pleca din blocul comunist în care stau tocmai din această cauză: nu este normal să nu ai apă caldă, câte o săptămână, și să nu știi când va fi oprită din nou. Nu am auzit pe nimeni în bloc să se plângă că nu e apă caldă. Mulți s-au obișnuit așa. Probabil de aceea cer pe ghenele astea de blocuri, din anii '70 - '80, zeci de mii de euro, deși nu au un lucru de bază: apă caldă și căldură! În absolut toate blocurile noi se pun centrale, dar unii s-au obșinuit să accepte condiții mizerabile demne de secolul trecut în Capitala României”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel