A fost Klaus Iohannis acasă la Traian Băsescu? "SPP distruge evidențele după 24 de ore"

Președintele Traian Băsescu îl distruge pe Klaus Iohannis. Punctul cel mai sensibil al prezidențiabilului ACL, credibilitatea, a fost ținta președintelui, miercuri seară, care a spulberat imaginea lui Klaus Iohannis. 

După ce Antena 3 a arătat imagini cu mașina prezidențiabilului ACL care intra pe porțile de la Vila Lac 3, Klaus Iohannis a dezmințit, spunând că a fost la Vila Dante, dar și că nu a mai avut o întâlnire cu Traian Băsescu din 2008. Marți, a revenit și a subliniat că nu a mai avut o întâlnire "politică" din 2008, după ce s-a demonstrat că a mai avut întâlniri cu Traian Băsescu. Liberalul a precizat că acele întâlniri au fost de situație și nu au discutat probleme politice. 

O susține Băsescu pe Udrea la Președinție? Răspunsul președintelui. "Ar fi caraghios"

"Este o dezbatere publică ridicolă nu pentru că se face o mare istorie dintr-o presupunere, pe care nu o să v-o spulber dintr-un motiv simplu. Nu vreau să creez un precedent, ca mâine să mă întrebe, 'păi ne-ai spus cu Iohannis, spune-ne dacă a venit ăstălalt la tine'. E problema de credibilitate a lui Iohannis, să fie sau nu crezut. Eu nu voi spune niciodată, nici SPP-ul nu va spune cine a intrat la președinte în casă. Evidențele se distrug după 24 de ore, asta e regula lor. Deși nu am să vă spun dacă a venit cineva la mine acasă, am să vă spun că întâlnirile cu Ponta, în care el face ca un pisicuț caraghios, sunt un deliciu și vă asigur că are tupeu maxim să facă un subiect din posibila vizită a lui Iohannis la mine acasă, bazat pe o poză care nu spune nimic. Posibila vizită!", a declarat președintele Traian Băsescu, la B1 TV. 

Traian Băsescu, premier? Ce spune președintele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel