ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014. Traian Băsescu o susține pe Elena Udrea

"O susțineți pe Elena Udrea în cursa pentru alegerile prezidențiale 2014?", este prima întrebare la care a răspuns, miercuri seară, președintele Traian Băsescu. 

Președintele Traian Băsescu, prezent în platoul emisiunii de la B1 TV, "Bună seara, România!", a fost întrebat dacă o susține pe Elena Udrea la alegerile prezidențiale 2014, răspunzând: "Cred că ați venit într-o întrebare minoră. Eu am fost un susținător fără rezerve al PMP. Nici la alegerile pentru PE nu m-am dat în lături de la niciun  fel de susținere. Categoric, susțin candidatul la funcția de președinte al României al acestui partid. A fost Cristian Diaconescu, l-am susținut până când a anunțat că este candidat independent. Astăzi este Elena Udrea, pe care o susțin. Eu am semnat pentru Cristian Diaconescu atât timp cât a fost propunerea de candidat al PMP. Eu nu pot să mă dezic de PMP să zic că de azi susțin un candidat independent. Ar fi caraghios. Pe de-o parte. Pe de altă parte, ar trebui să vedem ce l-a determinat pe Cristian Diaconescu să fie candidat independent. Dacă s-ar fi dus la Colegiul Director de ieri ar fi avut o dezbatere corectă. Cred că a avut o problemă de conștiință. A fost întrebat dacă a fost în 322. El a spus că nu, așa și-a amintit. Pe site apărea că a fost la vot. Era esențial să se ducă la CEX să explice de ce a spus că a fost în deplasare. Mărturisesc că uitasem de suspendarea din 2007, mă gândeam la cea din 2012". 

Președintele a spus despre Elena Udrea că "e un om hotărât și are o rezistență incredibilă, și fizică, de a umbla prin țară, și la atacuri". 

"Eu sper să ia un procent mai bun candidatul PMP decât a luat la alegerile precedente", a precizat președintele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel