Tatăl fetei violate în Vaslui: "Sunt tată, nu peștele fiicei mele!"

Mama unuia dintre cei șapte violatori din Vaslui, Dorina Burada, cea care a făcut o pagină de Facebook pentru denigrarea fetei violate, manifestă o atitudine sfidătoare în fața tatălui victimei.

Dorina Burada s-a desprins de grupul părinților violatorilor în Judecătoria Vaslui și s-a apropiat de tatăl victimei care era singur la o masă. Vorbind încet, cu mâna la gură, femeia a avut o gestică agresivă. Jurnaliștii de la Adevărul scriu că era evident că femeia îl lua la întrebări pe tatăl fetei violate. Bărbatul nu i-a răspuns și s-a retras spre celălalt capăt al banchetei pe care stătea. Femeia a avut o atitudine incredibilă față de victimă și familia acesteia. Dorina Burada a făcut scandal la poarta părinților tinerei violate în grup, a bombardat familia cu telefoane și mesaje pentru a-i determina să-și retragă plângerea penală și a creat o pagină de Facebook pentru a o denigra pe victimă.

Părinții tinerei violate au un comportament la polul opus. Ei nu s-au lăsat pozați și au încercat să stea departe de camerele foto și video.

"Nu ne aşteptam să vedem atâţia oameni alături de fiica noastră. Susţinerea lor ne bucură şi ne dă puterea să luptăm până la capăt. Aşteptăm ca justiţia să facă dreptate. Nu am acceptat şi nici nu vom accepta nicio sumă de bani. Au fost sume de ordinul milioanelor pe care le-am refuzat. Eu sunt tată, nu peştele fiicei mele. Nu voi accepta nicio sumă", a spus tatăl fetei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel