A făcut accident inteționat pentru a-și omorî soția. Ce au descoperit anchetatorii

Fotografie creată de Taras Makarenko, de la Pexels
Fotografie creată de Taras Makarenko, de la Pexels

La aproximativ două săptămâni de la nefericita întâmplare, a fost reținut șoferul care ar fi făcut accident intenționat ca să își omoare fosta soție.  În tot acest timp, procurorii au strâns probe pentru a-l putea acuza.

Imaginile accidentului vor fi folosite ca probă în dosar. Vorbim despre imaginile în care bărbatul de 41 de ani a intrat intenționat cu mașina într-o pasarelă de pe Bulevardul Pipera Tunari, potrivit Antena 3. Incidentul a avut loc la începutul acestei luni.

Procurorii au reușit în tot acest timp să strângă probe și să îl rețină pe bărbat pentru 24 de ore. Acesta va ajunge în scurt timp în fața unui judecător de la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

Procurorii au găsit atât în telefonul acestuia, cât și în telefonul femei ucise, în vârstă de 36 de ani, mai multe mesaje de amenințare cu moartea. Femeia se mutase de la el în urmă cu o săptămână, ceea ce l-a enervat și mai tare.

Mai mult decât atât, familia femeii a spus în fața anchetatorilor că aceasta a fost amenințată cu moartea în nenumărate rânduri în ultima vreme.

Rămâne de văzut dacă bărbatul va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. Pus față în față cu probele și imaginile, individul și-a recunoscut fapta.

Mai multe mașini au fost atacate cu ranga de un bărbat / VIDEO

Imagini incredibile filmate miercuri pe un bulevard din municipiul Baia Mare: un bărbat a lovit, aparent fără motiv, mai multe mașini cu o bară metalică, în plin trafic.

El a început să lovească la întâmplare mașinile din trafic și nici măcar o ambulanță nu a scăpat de furia tânărului.

Distrugerile provocate de bărbat au fost întrerupte după ce un șofer, cel mai probabil enervat peste măsură de actul de vandalism, a coborât din mașină și l-a pus la pământ pe acesta.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat, cu ajutorul altor participanți la trafic.

Unii dintre șoferi au sunat la 112, solicitând intervenția forțelor de ordine.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi făcut un gest similar și marți, dar polițiștii ar fi decis ca acesta să fie cercetat în libertate.

Citește înreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel