A explodat Internetul la imaginile cu Maia Sandu. Bogdan Chirieac: Nu joacă teatru, nu e Dacian Cioloș

Sursă foto: Facebook (Maia Sandu)
Sursă foto: Facebook (Maia Sandu)

Simpatia pentru președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a atins noi cote, totul datorită ținutei ei și a modului în care a abordat călătoria sa la Bruxelles. 

Maia Sandu a afișat o imagine ce intră în discordanță cu cea a altor președinți. A călătorit cu o linie aeriană comercială spre Bruxelles, având la ea un ghiozdan. În urma discursului susținut în Parlamentul European, simpatia pentru președinta Republicii Moldova a devenit similară cu cea acordată președintelui ucrainean Zelenski. 

”Cu rușii practic la ușă, Maia Sandu face apel la liderii europeni pentru a accepta integrarea în UE. Dincolo de impactul politic al discursului președintelui moldovean, în România, aici, doamna Maia Sandu are o mulțime de fani. Rețelele de socializare au explodat, practic, la apariția imaginilor cu Maia Sandu încălțată cu pantofi sport. Bogdan Chirieac, nu am mai văzut atâta simpatie a publicului român de pe rețelele de socializare cred că de pe vremea lui Traian Băsescu. Toată lumea a zis cât de cool este Maia Sandu, cum merge cu low-cost, cum se duce la Parlamentul european încălțată cu pantofi sport. Este o nevoie, e un gol pe care doamna Maia Sandu îl umple aici în România sau putem să ne gândim la proiectul Maiei Sandu, implicarea în Moldova, Maia Sandu, candidat la președinție din partea României Mari”, a afirmat jurnalista Lili Ruse în emisiunea sa de la RomâniaTV, lansându-i tema de discuție analistului Bogdan Chirieac. 

Și Iohannis ar fi putut avea parte de aceeași simpatie

”Ne putem gândi la ce doriți dumneavoastră, toate opțiunile sunt deschise, mai ales că e o diferență, Maia Sandu nu joacă teatru, nu e Dacian Cioloș, care s-a dus cu low-costul la Bruxelles și le-a cerut pasagerilor ”rămâneți pe scaun că mă dau eu jos”. Nu! Așa este Maia Sandu. Așa este doamna aceasta, președinte al Republicii Moldova. Înțeleg că și guvernul său are mulți oameni care îi sunt apropiați și au comportamente asemănătoare. Așa este această doamnă. Bine, în România se mai urcă pe munte să vadă presa”, a răspuns Chirieac. 

”Și Iohannis se urcă pe munte, de ce sunteți răutăcios acum”, a intervenit Lili Ruse. 

”Așa este, și dânsul urcă. Dacă domnul președinte, în 2014, când a urcat pe munte și se bucura de aceeași simpatie, spunea ”în doi ani de zile vreau să merg pe autostradă de la București la Sibiu” și se făcea autostrada, vă asigur că era și acum manifestație în stradă că lumea dorea al treilea mandat al lui Klaus Iohannis. Maia Sandu face lucrurile astea. Acum fie vorba între noi, Republica Moldova e o țară foarte mică și ca țară, și ca suprafață, ar fi ușor de integrat în Uniunea Europeană, numai că sunt criterii, fiindcă și Republica Moldova, ca și Ucraina- numai că la Ucraina e dificil, că e țara mult mai mare- sunt state eșuate. Doamna Maia Sandu face o treabă bună, a început reforma Justiției. Vedeți la noi, faptul că nu s-a reformat justiția este cel mai mare handicap pe care îl avem în fața întregii lumi”, a mai spus Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel