A dictat restricțiile, apoi le-a încălcat cu AMANTA. Scandal MONSTRU în Marea Britanie

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cercetătorul care l-a convins pe premierul britanic să impună restricții de circulație în Marea Britanie a fost făcut un „ipocrit arogant" după ce a „pus în pericol" poziția guvernului prin încălcarea regulilor a căror realizare a facilitat pentru a se întâlni pe ascuns cu iubita.

Cercetătorul care l-a convins pe premierul britanic să impună restricții de circulație în Marea Britanie a fost făcut un „ipocrit arogant" după ce a „pus în pericol" poziția guvernului prin încălcarea regulilor a căror realizare a facilitat pentru a se întâlni pe ascuns cu iubita, conform Daily Mail.

„Profesorul Carantină", acum hulit de britanici, a părăsit poziția sa guvernamentală din Comitetul SAGE, însă angajatorul său, Colegiul Imperial din Londra, îi ia apărarea.

Ce s-a întâmplat cu „expertul”

Prof. Neil Ferguson, în vârstă de 51 de ani, i-a cerut amantei sale Antonia Staats, de 38 de ani, să vină dintr-o parte în cealaltă a Londrei, la el acasă. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în contextul în care britanicii au fost sfătuiți chiar de el să stea acasă pentru a nu ajuta la răspândirea coronavirusului.

Criticii au spus că el a „subminat mesajul guvernului legat de restricții" chiar într-una dintre cele mai grele zile ale Marii Britanii, când numărul morților a devenit cel mai mare din Europa.

A crezut că e imun la boală

În demisia de seara trecută, academicianul, care este căsătorit și are un fiu, dar este posibil să se fi despărțit de soție, a mărturisit că a făcut „o eroare de judecată", însă a spus că a crezut că este „imun" la boală. Declarațiile cercetătorului vin în contextul în care experții și Organizația Mondială a Sănătății explică faptul că nu se știe încă dacă infectații mai pot fi sau nu contaminați cu coronavirus.

„Incredibil și șocant. Așadar, guvernul << urmează sfaturile științifice >> ale cercetătorilor care nici măcar nu își urmează sfaturile. Ce mai rușine. Scuza prof. Ferguson este că a crezut că este imun la Covid-19 după ce s-a infectat, chiar dacă nu există dovezi științifice că cine a luat virusul devine imun. Și acest băiat este expertul nr. 1 al guvernului după care se planifică întreaga strategie pentru coronavirus?", a transmis pe Twitter jurnalistul Piers Morgan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel