Finala Chefi la cuțite. Janni Alexandridis a câștigat marele premiu de 30.000 de euro

Chefi la cuțite a ajuns la final. Cine a câștigat marele premiu.

UPDATE: Janni Alexandridis, din echipa lui Florin Dumitrescu, a câștigat sezonul 12 Chefi la cuțite.

Cine este Janni Alexandridis

Janni Alexandridis s-a născut în Germania, tatăl său fiind grec, iar mama româncă. 

”Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. Avem un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.

Bucătăria este locul în care, de când eram mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatălui meu că vreau să devin bucătar în restaurant, dar el mi-a zis că, dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și, în fiecare zi, după școală, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac. Am stat o oră - două, i-am ajutat la curățenie, să curăț ceapă, de toate…”, povestea, la preselecțiile Chefi la Cuțite, Janni Alexandridis.

"Am gătit pentru echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Încă nu pot să cred că am reușit asta în viață”, mai spune el.

__________________________________________________

Ieri seară, Semifinala Chefi la cuțite i-a purtat pe concurenți prin maratonul celor trei probe consacrate: Gustul copilăriei, proba în care au gătit alături de persoane dragi și cea în care au avut de preparat câte un signature dish. Concurenții sezonului 11 Chefi la cuțite și-au făcut apariția în platou pentru jurizarea celei de-a doua probe, în timp ce pentru ultimul test, farfuriile au fost punctate chiar de către cei trei Chefi.

La finalul serii, din cei nouă semifinaliști, doar trei și-au auzit numele strigate pentru Marea Finală din această seară: Ioana Dehelean şi Janni Alexandridis – cuţitul de aur din echipa Amanita Regală şi Valentin Timofte, cuţitul de aur din echipa Soarelui Răsare.

Din păcate pentru chef Scărlătescu, nici unul dintre concurenţii săi nu a ajuns în finala celui de-al 12-lea sezon al show-ului culinar. „Va fi o finală spectaculoasă între Ioana, stană de piatră, dar foarte sigură pe ea, acest visător, care este Valentin şi Janni, cu rigurozitatea şi calmul lui nemţesc!”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel