8 mai - Ziua Tatălui. Mesaje de La Mulți Ani pentru TATA

8 mai - Ziua Tatălui. Mesaje de La Mulți Ani pentru TATA / Foto: Pixabay, de StockSnap
8 mai - Ziua Tatălui. Mesaje de La Mulți Ani pentru TATA / Foto: Pixabay, de StockSnap

În articol găsești mesaje de Ziua Tatălui. 

În 2022, Ziua Tatălui se sărbătorește în România pe 8 mai. Semnificația sărbătorii este una importantă și ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți. Ziua Tatălui, ca și Ziua Mamei, în România au fost legiferate ca sărbători în începând cu anul 2010. Legea a fost aprobată de Senat, iar Ziua Tatălui este celebrată în a doua duminică a lunii mai, scrie Ziarul de Iași.

Se sărbătorește Ziua Tatălui pentru că el are o contribuție imensă în creșterea copilului. Este o confirmare a importanței figurii paterne într-o familie și oferă copiilor posibilitatea de a își sărbători tatăl într-o zi specială. 

Mesaje de La Mulți Ani pentru TATA

1. Un tată te învață să nu uiți de unde ai plecat și îți oferă încredere pe drumul ce îl urmezi. Tu m-ai învățat cum să mă port, cum să vorbesc, nu doar cum să am succes în viață, ci să port cu onoare numele tău. Datorită ție am speranța, înțelepciunea și credința să fiu cinstit cu mine însumi. Mulțumesc pentru tot ceea ce m-ai învățat!

2. La mulți ani! Tăticule iubit, la mulți ani! Tu ai fost mereu sprijinul nostru și un exemplu pentru noi. Vreau să îți urez multă sănătate, fericire nemărginită, succes, cât mai multe zile calde. Nu fi niciodată trist. Noi te iubim și vom fi mereu alături.

3. Ești cea mai bună persoană de pe pământ! Și în această zi frumoasă, îți doresc sincer să găsești calea cea corectă și să mergi cu îndrăzneala spre destinul tău. Felicitări, tati!

4. Tată! De ziua ta, vreau să-ți spun că ești stăpânul destinului tău. Fii fericit! Lasă tot ceea ce îți dorești să se împlinească. Orice vis să se realizeze!

5. Mereu cu zâmbetul pe buze și optimist, așa să rămâi, tată! Să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos în această viață și să îți dea Dumnezeu multă sănătate și mii de bucurii! La mulți ani!

6. Pentru lume ești un tată, dar pentru familia noastră tu ești lumea.

7. Îți dorim din toată inima și dragostea ca ziua această să fie cea mai frumoasă din viața ta și să te bucuri de ea alături de cei iubiți! La mulți ani, tata!

8. Mă rog ca Dumnezeu să te binecuvânteze, dragul meu tată, azi și în fiecare din zilele care vor urma. La mulți ani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel