7 morți și 29 răniți după ce o mașină a intrat în mulțime la un carnaval, în Nigeria

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Șapte oameni și-au pierdut viața, iar alte 29 au fost rănite, după ce o mașină a intrat într-o mulțime la un carnaval din Nigeria.

Șapte oameni și-au pierdut viața după ce o mașină a intrat marți în participanții la un carnaval din orașul nigerian Calabar, transmit sursele de la fața locului, potrivit Agerpres. „O Toyota Camry a pierdut controlul și a intrat în mulțimea de spectatori” care lua parte la o paradă în fața Moscheii Bogobiri, a transmis polițistul rutier Maikano Hassan din Calabar, capitala statului Cross River.

„Şapte persoane au murit şi 29 primesc îngrijiri medicale, unele într-o stare gravă”, a continuat Hassan, într-un comunicat publicat marţi. Cinci copii, trei fete şi doi băieţi, se numără printre răniţi, a adăugat el.

Carnavalul este o tradiție anuală



În fiecare an, oraşul Calabar găzduieşte în timpul lunii decembrie unul dintre cele mai celebre carnavaluri din Nigeria şi din Africa de Vest. Potrivit site-ului oficial, aproape două milioane de persoane vin aici în fiecare an pentru a participa la festivităţi. Guvernatorul statului Cross River, Ben Ayade, le-a cerut marţi forţelor de securitate să-l prindă pe şoferul care a fugit de la locul faptei.

De asemenea, Ayade a ordonat declanşarea „imediată a unei anchete, pentru a înţelege cum a reuşit şoferul să treacă de barajele de securitate pentru a ajunge pe drumuri ce erau închise publicului", potrivit unui comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel