68 de cetăţeni străini, depistaţi ascunşi într-un TIR la Vama Nădlac II

Autorităţile de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au depistat, ascunşi într-un camion, 68 de cetăţeni din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt, care încercau să treacă ilegal la frontiera cu Ungaria.

În cursul nopţii de 06/07.01.2021, autorităţile de frontieră române şi maghiare din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au desfăşurat o acţiune pe linia migraţiei ilegale în zona de responsabilitate. Astfel, în perimetrul PTF Nădlac II, la aproximativ 20 de metri faţă de linia de frontieră, s-a observat că dintr-un automarfar care staţiona în parcarea adiacentă coborau mai multe persoane, conform unui comunicat. 

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interior fiind descoperite, ascunse în compartimentul marfă, mai multe de persoane. Atât persoanele care coborâseră, cât şi cele ascunse în mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituţiei, pentru cercetări.

Cine sunt cetățenii străini 



În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt, cincizeci şi şapte de adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani şi unsprezece minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel