56 de români se aflau la bordul navei Costa Concordia care a naufragiat

Printre cei 4200 de oameni care se aflau la bordul vasului italian de croazieră, Costa Concordia, care a naufragiat în Marea Mediterană, se aflau şi 56 de români.

Autor: Daniela Alecu

Cetăţenii români implicaţi în accident, 29 dintre ei turişti, iar 27 care făceau parte din personalul de la bord, au fost salvaţi de navele care au intervenit la locul incidentului. Aceştia au fost transferaţi, împreună cu alţi pasageri, la bordul unui feribot. Românii sunt în afara oricărui pericol. Însă, au fost confirmate trei persoane decedate, doi francezi şi un peruan, şi 14 răniţi din rândul celorlalţi pasageri.

Vasul Costa Concordia a naufragiat pe coasta Toscanei, vineri seară, după ce a lovit o stâncă. Nava de croazieră s-a înclinat pe o parte şi practic a atins fundul mării fără a se scufunda, deoarece apa măsoară doar câteva zeci de metri. Mulţi pasageri au sărit în apa , pentru că au intrat în panică în timpul operaţiunilor de salvare. Mara Parmegiani, o jurnalistă, a descris "scene demne de Titanic", din cauza ţipetelor şi a panicii instalate pe vas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel