5000 de persoane, asteptate la cel mai mare festival de fitness

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Aproape 4.000-5.000 de persoane vor participa sâmbătă la cel mai mare festival urban de sănătate şi fitness din România - #BeHealthy, estimează organizatorul evenimentului. 

Festivalul #BeHealthy se desfăşoară în Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bucureşti. Sâmbătă, 16 iunie, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle, între orele 9.00-18.00 se vor desfăşura peste 24 de ore de fitness: de la yoga, pilates şi dans, la Zumbaton, Metabolic Blast şi un maraton de cycling. Mai mult, ediţia din Bucureşti vine cu o noutate - cursa #BeHealthy Kids Race, unde sunt aşteptaţi peste 1.000 de copii.

Această iniţiativă a fost gândită ca o modalitate de a încuraja copiii şi familiile să adopte un stil de viaţă activ şi sănătos, ştiind că cei mici învaţă cel mai bine din exemplul celor mari şi din cultivarea unor obiceiuri sănătoase în familie.

5 % dintre români merg la sală

În România, doar 5 din 100 de persoane merg la sala de sport, conform datelor prezentate joi, într-o conferinţă de presă, de organizatorii evenimentului. Cel mai recent Eurobarometru (martie 2018) arată că România este depăşită doar de Bulgaria în lipsa de oportunităţi locale de sport şi de mişcare. Doar 35% dintre românii care practică o formă de exerciţii fizice o fac pentru sănătate, comparativ cu ţările nordice unde procentajul ajunge la 83%.

"Vrem să îi inspirăm pe români să fie mai activi mai des pentru a-şi îmbunătăţi stilul de viaţă şi sănătatea. Despre asta este şi Festivalul #BeHealthy. Oferind comunităţilor noastre posibilitatea de a explora şi testa programele şi clasele noastre, de a interacţiona cu experţii noştri în domeniul sănătăţii şi al fitnessului, încurajăm din ce în ce mai mulţi români să se alăture mişcării #BeHealthy. O mişcare pentru mai multă mişcare şi un stil de viaţă sănătos.", a spus Kent Orrgren, CEO World Class. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel