4 milioane de dolari pentru 30 de secunde de publicitate

finala superbowl
finala superbowl

NBC Universal a vândut spaţiul pentru un spot publicitar cu o durată de 30 de secunde, în cadrul finalei Campionatului de fotbal american (Super Bowl) din 2012, pentru o sumă de 4 milioane de dolari, a declarat un oficial al reţelei de televiziune NBC, citat de bloomberg.com.

Cea de-a 46-a ediţie a galei Super Bowl se va desfăşura pe 5 februarie, la Lucas Oil Stadium din Indianapolis. În decembrie 2011, Madonna a confirmat speculaţiile apărute în presa americană anunţând că s-a asociat cu prestigioasa companie canadiană Cirque Du Soleil pentru a susţine un recital în pauza finalei Campionatului de fotbal american (Super Bowl) din 2012.

Datorită uriaşei popularităţi de care se bucură acest meci de fotbal în rândul spectatorilor americani, spaţiul publicitar din cadrul galei Super Bowl se vinde pentru milioane de dolari.

Astfel, compania de media NBC Universal, parte a Comcast Corporation, a anunţat că a vândut spaţiu publicitar în cadrul galei Super Bowl pentru un preţ mediu de 3,5 milioane de dolari, după cum a declarat un purtător de cuvânt al NBC, Chris McCloskey.

El a mai spus că cea mai scumpă reclamă, cu o durată de 30 de secunde, a costat 4 milioane de dolari, ceea ce reprezintă un record pentru NBC. Şi spaţiul publicitar pentru mediul online a fost vândut, a mai spus Chris McCloskey.

Anul trecut, gala Super Bowl a fost urmărită de 111 milioane de telespectatori americani, înregistrând astfel cel mai mare succes pe care l-a obţinut vreodată o ligă sportivă. Gala Super Bowl din 2011 a fost emisiunea cu cea mai mare audienţă difuzată de o televiziune americană, în ultimii 20 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel