Vezi ce va face Esca dacă Sârbu deschide un post tv

Andreea Esca a vorbit pentru prima dată despre ce va face în cazul în care Adrian Sârbu, fostul șef al PRO, își va  deschide o nouă televiziune.

Andreea Esca a declarat pentru revista VIVA  că, în cazul în care Adrian Sârbu îşi va deschide o altă televiziune, ea va rămâne tot la PRO TV. Ba mai mult, va păstra relaţia de prietenie cu fostul ei şef, indiferent care va fi următoarea mişcare a acestuia în zona media.

 Întrebată dacă este dispusă să se dedice unui alt proiect TV, vedeta trustului PRO a declarat că nu vede de ce ar face-o deoarece "e un scenariu SF şi eu mă ocup cu realitatea".

În cazul unui scenariu în care Adrian  Sârbu îşi deschide o nouă televiziune şi fiind invitată să facă parte din echipă, Esca a răspuns reporterului VIVA:

- Cu siguranţă, este foarte SF ce spui tu, pentru că, după ce a plecat de la noi, Adrian Sârbu mi-a lăsat cu limbă de moarte să îmi fac foarte bine treaba aici unde sunt şi exact aşa cum o fac. Şi tuturor ne-a spus să păstrăm PRO TV lider pe piaţă, aşa cum am reuşit să-l aducem. Drept urmare, scenariul propus de tine e imposibil, a declarat Andreea Esca.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel