Sandu Geamănu și-a deschis cont pe Facebook din închisoare

Sandu Geamănu, unul dintre cei mai de temuți infractori care se află în prezent încarcerat, şi-a deschis cont de Facebook, unde a postat mai multe fotografii făcute în spatele gratiilor, în care îşi etalează muşchii şi tatuajele. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a declanşat o anchetă după ce  Sandu Geamănu şi-a deschis un cont de Facebook, deşi se află în detenţie, la Penitenciarul Rahova.

 Pe contul de Facebook, Ilie Alexandru, cunoscut drept Sandu Geamănu, a postat mai multe fotografii în care apare în diverse ipostaze, atât în celulă, cât şi în alte locuri din interiorul penitenciarului.

 Din imagini rezultă că atât Sandu Geamănu, cât şi ceilalţi deţinuţi cu care împarte celula, şi-au improvizat, în cameră, o sală de forţă. În loc de haltere, aceştia se folosesc de o uşă scoasă din balamale, pe care se urcă un deţinut. Ceilalţi deţinuţi prind, pe rând, marginea acelei uşi şi fac repetări ca şi cum s-ar afla într-o veritabilă sală de fitness. Mai mult, din imagini reiese că, în timpul "antrenamentelor", Sandu Geamănu poartă inclusiv mănuşi speciale, pentru a-şi proteja palmele, scrie Mediafax.

 Într-o fotografie, în care Sandu Geamănu stă pe marginea patului, cu o şapcă de marinar pe cap, se poate observa, pe colţul unei mese, o Biblie, în condiţiile în care, în urmă cu mai mulţi ani, intelopul anunţa că s-a pocăit şi chiar s-a autodeclarat "pastor".

Administraţia Naţională a Penitenciarelor face anchetă în cazul fotografiilor postate de Sandu Geamănu pe contul de Facebook, în condiţiile în care deţinuţii nu pot avea telefoane mobile.

 "S-a dispus efectuarea unei anchete interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti Rahova, pentru a se stabili în ce condiţii au fost realizate fotografiile şi postate pe site-ul de socializare Facebook. În conformitate cu prevederile legale, persoanelor private de libertate le este interzisă procurarea, deţinerea, utilizarea sau transmiterea de telefoane mobile şi accesorii ale telefoanelor mobile. În funcţie de rezultatele anchetei, vor fi luate măsurile corespunzătoare", spune purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Monica Pană.

 Sandu Geamănu a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Bucureşti, în 13 noiembrie 2012, la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave şi violare de domiciliu.

Sandu Geamănu a devenit cunoscut opiniei publice după ce a fost acuzat că, în octombrie 2009, a coordonat furtul maşinii lui Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel