Urmărește emisiunea live


35 de străini care doreau să intre în România, opriți la vamă. Ce au descoperit autoriățile

35 de cetăţeni străini care doreau să intre în România au fost opriți la vamă. Ce au descoperit autoritățile.

Aproximativ 25.500 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 10.100 mijloace de transport - dintre care 3.400 automarfare, au efectuat formalităţile de control prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări, în ultimele 24 de ore.

Potrivit IGPF, pe sensul de intrare au fost aproximativ 13.800 persoane cu 5.200 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 11.700 persoane cu 4.900 mijloace de transport. Frontiera cu Ungaria a fost tranzitată de aproximativ 10.600 de persoane şi 4.200 de mijloace de transport (790 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 8.300 de persoane cu 3.100 mijloace de transport, precizează sursa citată.

35 de cetăţeni străini, opriți la vamă

Poliţia de frontieră lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare, informează IGPF.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii de frontieră au constatat: 18 fapte ilegale (15 infracţiuni şi 3 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini; au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de peste 2.000 lei; valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la aproximativ 2.200 lei.

Totodată, nu s-a permis intrarea în ţară a 35 de cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi, de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 5 cetăţeni români din diferite motive legale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel