Cristian Cioacă, atac dur la adresa magistraţilor

Cristian Cioacă a atacat completul de magistrați, acesta arătând că  hotărârea lor este o insultă la adresa justiţiei. El a declarat jurnaliştilor că suportă "până la moarte".

 Întrucât judecătorul şi-a declinat competenţa către completul de apel desemnat să judece dosarul de omor, iar cererea nu i-a fost aprobată, începerea procesului a fost amânată cu o oră, când completul s-a reunit din nou, respectiv procesul a început la 11:30, informează România TV.

 Avocata lui Cristian Cioacă, Maria Vasîi, a cerut înclocuirea de arest preventiv cu interdicţia de a nu părăsi localitatea. Procesul s-a încheiat, Cristian Cioacă a fost dus înapoi în arest, în timp ce instanţa a rămas în pronunţare.

 Întrebat de către un jurnalist dacă mai suportă, făcând aluzie la cele scrise de Cristian Cioacă în cererea de achitare din 2 iulie, unde a scris că hârtia suportă orice, fostul poliţist a răspuns că suportă "până la moarte".

 Fostul poliţist Cristian Cioacă a afirmat vineri, la Curtea de Apel Piteşti, că hotărârea Tribunalului Argeş prin care a fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor şi profanare de morminte este 'o insultă la adresa justiţiei'.

 "Această hotărâre este o insultă la adresa justiţiei din România. Hotărârea de condamnare este copiată din rechizitoriul întocmit de procurori. (...) Aşteptam să prezinte măcar un motiv, un singur motiv întemeiat pentru care sunt aici, în această situaţie", a spus Cioacă în faţa completului care urmează să se pronunţa în privinţa arestării sale preventive.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel