Procurorul Marius Iacob va fi numit adjunctul lui Kovesi la DNA

iacob
iacob

Potrivit Ring, procurorul Marius Iacob a confirmat informația potrivit căreia  va fi numit adjunctul lui Codruța Kovesi la DNA.

Dacă nu era adevărat, procurorul Iacob ar fi dat răspunsuri de genul "Să vedem", "Mă mai gândesc", "Să aşteptăm decizia CSM". Şi aşa mai departe. Cu toate acestea, întrebat "cu subiect şi predicat" dacă va fi "adjunctul doamnei Kovesi", domnul Marius Iacob a răspuns promt şi foarte sigur pe el: "Da, voi fi adjunctul doamnei Kovesi la DNA".

 În ultimii ani, numele lui Marius Iacob a fost asociat mai ales de dosarul "Elodia", de unde i s-a tras  și porecla de "PROCURORUL ELODIEI", în ciuda dosarelor grele pe care le-a instrumentat  și care au adus condamnări grele vinovaților. Amintim aici doar de dosarele bucureșteanului Csampar, ale grecului Pasaris sau a arădeanului Toma.

În ciuda acestor rezultate, procurorul Marius Iacob mai este cunoscut și prin faptul că nu dat cursul unor anchete care vizau abuzurile din activitatea unor procurori din subordine.

La DNA, Marius Iacob va ocupa locul rămas vacant prin plecarea  procuror-şef adjunct Carmen Gâlcă, a cărei cerere de pensionare va fi luată în discuţie, marţi, de plenul CSM.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel