25 de migranți, PRINȘI la granițele României

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit,  ascunşi întru-un automarfar, mai mulți migranți din Siria și Palestina.

Un număr de 25 de cetățeni, originari din Siria și Palestina, au fost descoperiți de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac într-un automarfar ce mergea din Polonia în Turcia.

Migranții au fost prinși după ce poliţiştii au oprit în trafic, în aproprierea stației CFR din orașul Nădlac, un automarfar, condus de un cetăţean turc, în vârstă de 33 ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoțire, piese auto, pe ruta Turcia-Polonia. În urma verificării mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că sigiliul vamal este deteriorat, motiv pentru care s-a trecut la efectuarea unui control amănunţit. Astfel, în semiremorca mașinii, au fost descoperiţi 25 de cetăţeni străini.

“Persoanele au fost preluate și transportate la sediul Sectorului P.F. Nădlac, pentru cercetări.
În cadrul cercetărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că grupul este format din 24 de cetățeni sirieni și un palestinian, dintre care șase minori, o femeie și 18 bărbați. Tot la verificări s-a stabilit că adulții au vârste cuprinse între 18 și 32 de ani, iar minorii având vârste între 4 şi 16 de ani, și au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de migranți pentru şofer şi de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii depistați ascunși, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, potrivit Aradon.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel